Perruqueria a Barcelona

Perruqueria  a Barcelona

La nostra perruqueria és capdavantera en imatge i bellesa. Vine i confia en nosaltres, estem a Barcelona.

Vols canviar la teva imatge de forma radical? T’agradaria rebre assessorament tècnic sobre la cura del teu cabell? Estàs buscant un servei d’estètica per la cura de la pell del teu rostre? Vine a Peluquería Balanza Ribas i troba la resposta a totes aquestes preguntes. La nostra perruqueria a Barcelona és el lloc perfecte per realitzar-te un tall de cabell, per depilar- te o per rebre un tractament d’estètica corporal. Gràcies al nostre equip humà i a les tècniques més innovadores aconseguim que els nostres clients, homes i dones, surtin del nostre local amb un ampli somriure.

Més de 35 anys atenent-los amb un somriure

La nostra història comença a Barcelona capital allà pel 1980 quan un jove matrimoni, format per Antonio Balanza i Encarna Ribas, converteixen el seu somni en realitat i inicien la seva anadura en el món de la imatge i l’estètica. Després de més de 35 anys de trajectòria mai hem perdut la il·lusió i l’esperança de seguir creixent dia rere dia. Deixa’ns demostrar-te tot el que hem après en aquest temps i aposta per una imatge fresca i jovial.

El saló que tenim actualment és el resultat directe de tota una vida de treball i de sacrifici, d’aprenentatge, de companys que són família i de clients que han arribat a convertir-se en amics. Veiem amb orgull que molts dels clients que confien en nosaltres han acabat venint amb els seus fills i més tard amb els seus néts, per la qual cosa som testimonis de les generacions entrellaçades de la història del barri, de la ciutat i d’una professió que respectem i amem al mateix temps.

Tal és la passió que demostrem a la nostra perruqueria a Barcelona que hem traslladat als nostres fills, en concret al nostre fill Ricardo, que és el que ara ha agafat el testimoni del negoci.

Treballem dia a dia amb la il·lusió d’oferir-te el millor servei

A Peluquería Balanza Ribas t’oferim els millors serveis de perruqueria i estètica professional. A això li sumem l’excel·lent tracte personal que et brindem, ja que és molt important que et sentís còmode per gaudir d’un moment de relaxació, en el qual tu ets l’autèntic protagonista.

Si vols que t’assessorem només has de demanar-lo i et direm quines tendències són les que poden anar millor amb la teva forma de ser i estil.