Perruquers a Barcelona

A Peluquería Balanza Ribas comptem amb un equip format i professional de perruquers a Barcelona. Vine a conèixer-nos

Si ets un amant del món de la imatge i l’estètica, t’agrada canviar d’aspecte cada poc temps o simplement desitges fer-te un tall de cabell de forma periòdica, a la Peluquería Balanza Ribas estem per tot el que necessitis. El nostre equip d’experts perruquers a Barcelona t’atendrà personalment i realitzarà tots aquells serveis que sol·licitis de manera amable. El bo del nostre saló és que som multidisciplinaris, la qual cosa vol dir que atenem tant a homes com a dones, o fins i tot nens.

Dona igual el teu estil, la teva edat o gustos en matèria d’imatge, la nostra perruqueria es manté a l’avantguarda a la vegada que no deixa de costat les tècniques més tradicionals.

QUINES SÓN LES CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS DEL NOSTRE SALÓ?

El nostre saló destaca per ser una perruqueria propera, on més que perruquers trobaràs amics que t’ajudaran a lluir un cabell o un rostre més bell. Si confies en nosaltres estaràs apostant per la qualitat. A què esperes per demanar la teva primera cita?

  • Qualitat i alta especialització de tot l’equip?
  • Excel·lent relació qualitat-preu en els tractaments
  • Som tècnics i distribuïdors de la marca Brasilian Mutamba a Barcelona
  • Oferim un tracte personalitzat a cada client
  • Som propers i sincers. Sempre pensem en el seu benestar davant de tot
  • Assessorament totalment gratuït d’un tricòleg (dermatòleg capil·lar) per als problemes com la caiguda, pitiriasis, descamacions o seborrea, entre altres problemes
  • Els nostres productes sempre són de la més alta qualitat

Les cinc persones que componem la plantilla de perruquers a Barcelona de Balanza Ribas et domem les gràcies per la confiança que diposites en nosaltres i t’animem a descobrir els tractaments més efectius del nostre saló, com la queratina, l’allisat japonès o la depilació làser.