Serveis de perruqueria a Barcelona

Els serveis del nostre saló de perruqueria són capdavanters en la ciutat de Barcelona. Vine i comprova-ho.

Talls de cabells, allisats, metxes, tints, pentinats, modelats… tot el que vulguis o simplement t’imaginis ho tens a la Peluquería Balanza Ribas, el teu centre de confiança a un pas de casa.

Fa anys formant-nos i aprenent les noves tècniques de tall i coloració per això poder oferir-te l’últim en el sector. Si ets de les que apostes per una imatge nova i renovada cada poc temps, et recomanem que vinguis a veure’ns, ja que et podrem oferir pràcticament qualsevol servei. Aprofita les ofertes personalitzades que tenim al nostre centre i sigues la primera a lluir un tall de cabell que és tendència aquesta temporada.

LES NOSTRES ESPECIALITATS

Els serveis de perruqueria a Barcelona que t’oferim a Balanza Ribas es caracteritzen per l’elevada qualitat. Per sobre de tot destaquen diversos serveis, entre els quals mencionem els següents:

QUERATINA

QUERATINA

És l’especialitat del nostre centre. Utilitzem dues de les tècniques existents en el sector: la queratina tradicional i la queratina natural. La diferència entre una i una altra és que la natural no utilitza formol. Els resultats en ambdós casos són espectaculars, ja que aconsegueix una regeneració del cabell quasi a l’instant. Recupera el cabell quasi a l’instant. Recupera la brillantor natural del teu cabell gràcies a aquest tractament.

ALLISAT JAPONÈS

ALLISAT JAPONÈS

Es tracta d’una de les tècniques d’allisat més famoses del sector, ja que és una de les que millors resultats té. Amb aquesta tècnica no només aconseguiràs tenir un cabell completament llis durant mesos, sinó que el cabell estarà més sedós i brillant que mai. Abans d’iniciar el tractament et recomanem que primer ens deixis fer un examen del teu cabell.

DIAGNÒSTIC CAPIL·LAR

DIAGNÒSTIC CAPIL·LAR

Al nostre equip comptem amb un tricòleg, o el que és el mateix, un expert capil·lar, que realitzarà un diagnòstic previ del teu cabell. A través dels mitjans més avançats del sector aconseguim saber les característiques del teu cuir cabellut i així proposar-te el tractament que millor et resulti. Confia en nosaltres i demana el teu examen capil·lar avui mateix.

VOL DEMANAR CITA PRÈVIA