Tractaments d’estètica a Barcelona

A Peluquería Balanza Ribas t’oferim tractaments d’estètica adaptats a les teves necessitats. Vine a veure’ns a Barcelona

Els tractaments d’estètica que t’oferim a Peluquería Balanza Ribas estàn dirigits a tots aquells clients, homes i dones, que desitgen millorar la seva imatge i aspecte. T’ajudem a combatre les arrugues, et recolzem en la teva decisió de perdre pes de forma responsable i ens encarreguem que llueixis unes cames perfectament depilades durant l’estiu.

En què vols que t’ajudem? Vine a veure’ns fins al nostre centre, explica’ns el que necessites i deixa’t ajudar per professionals amb més de 35 anys d’experiència en el sector. Si ho desitges, abans de res podem fer-te un diagnòstic facial i així comprovaràs l’estat real en el qual es troba la teva pell.

TRACTAMENTS D’ESTÈTICA DESTACATS

DIAGNÒSTIC FACIAL DSS

DIAGNÒSTIC FACIAL DSS

El diagnòstic facial que realitzem de Bohí Skin està pensat per aconseguir la recuperació i regeneració cel·lular completa del teu rostre. A través d’unes ondes de corrent continua amb alta tensió i unes ondes amortides aconseguirem els millors resultats possibles.

Cada sessió té una duració d’uns 35-40 minuts i els efectes són molt duradors i pràcticament immediats.

RECUPERACIÓ CEL·LULAR SKIN CATALYST

RECUPERACIÓ CEL·LULAR SKIN CATALYST

El tractament de recuperació cel·lular Skin Catalyst es realitza mitjançant un aparell d’arsonvalització que emet ondes amortides. Es tracta d’unes ondes fines que permeten una gran profunditat en el tractament i generen corrents de bioinducció.

A part d’aquestes ones, també incorporem una teràpia amb ozó, amb l’objectiu de potenciar els efectes del tractament. Es tracta del servei idoni per a persones amb pells contaminades, grassa amb excés o sequedat. Si vols aconseguir una pell més oxigenada, nodrida i jove, sens dubte aquest és el teu tractament.

DEPILACIÓ TRIPHASE

DEPILACIÓ TRIPHASE

Es tracta de la depilació làser definitiva, única i revolucionaria, que uneix la funció de làser, fotodepilació i díode en un mateix tractament. En resum, són tres tecnologies en una mateixa sessió i zona.

Triphase és una plataforma integral de depilació que combina l’aplicació de làser, fotodepilació i díode de ràfega en la mateixa sessió i zona. Aquesta combinació de sistemes permet personalitzar els tractaments segons les característiques de cada persona, la qual cosa ens permet oferir els millors resultats.

A més, gràcies a la microcàmera d’alta resolució podem diagnosticar les característiques del cabell i la pell i traspassar els resultats al software de l’equip. Així podrem conèixer amb més profunditat els paràmetres més adequats per cada client i zona.

VOL DEMANAR CITA PRÈVIA